Over ons instituut!
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

Over Kalista!

Schoonheidssalon Assen

Kalista instituut voor IPL en Huidverbetering Assen heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van professionele huidbehandelingen die geschikt zijn voor alle huidtypen! Of  u nu een oude of juist jonge huid, een droge of juist vette, een onrustige, gevoelige of gewoon een normale huid heeft. Alle huidtypen kunnen bij onze schoonheidssalon in Assen worden behandeld en alle huidtypen hebben de juiste huidverzorging nodig. U kunt bij ons instituut in Assen terecht voor microdermabrasie, skin-roller, chemische peelingen, micro-needling, en klassieke gezichtsbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiken van huidverbetering bij onder andere acne, huidveroudering en pigmentatiestoornissen. Deze  behandelingen worden aanbevolen door dermatologen. Wij maken gebruik van de productlijn van Medik8 waardoor ieder huidtype gecorrigeerd, beschermt, én verzorgd kan worden. Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen. Lees meer over Medik8..


Sinds mei 2010 zijn wij gevestigd aan de Vaart zuid zijde in Assen. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een van de  veelzijdigste schoonheidssalons in Assen waar u naast professionele huidbehandelingen ook terecht kunt voor: voordelig IPL ontharen en IPL huidbehandelingen zoals  huidverjonging, behandeling van acne, rosacea, couprose en pigmentatie vlekken.  Daarnaast kunt u bij ons terecht voor veilig, effectief en professioneel tanden bleken en bieden wij verschillende behandelingen aan voor het  (plaatselijk) verwijderen van vet, zoals onze cavitatie behandelingen en onze body shaper.


Voor meer informatie over onze behandelingen of producten neemt u vrijblijvend contact op met onze schoonheidsspecialist of neemt u een kijkje op onze behandelingen-pagina.Waarom kiest u voor Kalista?

Voorafgaand aan elke behandeling starten wij met een intakegesprek, het doel van dit gesprek is om een goed en duidelijk beeld te krijgen van uw schoonheidsbehoefte/probleem. In dit gesprek bespreken we uw wensen en geven aan wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van dit intakegesprek adviseren wij u over onze behandelingen en/of producten. Naast onze uitgebreide advies kiest u voor Kalista omdat:


  • Onze schoonheidssalon in  Assen werkt met professionele medewerkers en gecertificeerde apparatuur.
  • Onze behandelingen worden aanbevolen door dermatologen.
  • Onze schoonheidspecialisten werken zoals u mag verwachten discreet en hygiënisch.
  • Veiligheid en deskundigheid staan bij ons voorop!
  • Schoonheidssalon Kalista is aangesloten bij het ANBOS, hierdoor is het mogelijk dat uw behandeling door uw verzekeraar wordt vergoed
  • Kalista werkt met de professionele en tevens bewezen effectieve producten van Medik8. Lees meer over  Medik8..
  • Onze botox, filler en PlexR behandelingen worden door een ervaren cosmetisch arts uitgevoerd.


Met uw hulp kunnen onze behandelingen en producten onvoorstelbare resultaten realiseren! Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie over uw gewenste behandeling, onze contactgegevens vindt u hieronder.

K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl