Medik8
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

Medik8

Home  >  Medik8

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.


Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellnessbedrijven.


Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

Medik8 is een award-winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt verkocht door huidverbeteringsexperts. De producten van Medik8 worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen in een Brits biotechnologische onderzoeksfaciliteit.


Medik8 maakt uitsluitend professioneel sterke producten middels bewezen technologieën. De producten van Medik8 zijn speciaal ontworpen om veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan.


Medik8 biedt thuisproducten voor dagelijkse huidverbetering die verkrijgbaar zijn in onze salon en webshop. Daarnaast biedt Medik8 een lijn van professionele producten waarvan u de effecten kunt ervaren tijdens onze gezichtsbehandelingen.

K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl