Tanden Bleken
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

Tanden bleken

Home  Behandelingen  > Tanden bleken

Iedereen kent het wel, een gele of bruine gloed over je tanden. Ten gevolge van koffie, thee, sigaretten en voeding kunnen je tanden verkleuren. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde peroxidevrije bleekgel en bluelight technologie kunt u uw tanden veilig en professioneel laten bleken. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar! Het resultaat van het bleken van uw tanden is afhankelijk van de gezondheid van uw gebit en van uw consumptie gedrag.


Hoe werkt het?:

We starten met een intakegesprek. Doormiddel van een toestemmingsformulier checken wij of u in aanmerking komt voor onze bleekbehandeling.


De behandeling begint met het insmeren van uw lippen met een vitamine E serum. Dit serum zorgt er tijdens de behandeling voor dat uw lippen niet uitdrogen. Vervolgens worden uw tanden met een tandenpoetsdoekje en een activatiespray gereinigt. Om ervoor te zorgen dat uw tanden vrij komen van uw lippen krijgt u een mondspreider ingebracht. Dan worden uw tanden ingesmeerd met een peroxidevrije bleekgel. Deze gel is natuurlijk en onschadelijk voor glazuur, tandbeen en tandvlees. De bleekgel wordt extra geactiveerd door een speciale blue light lamp welke op uw tanden is gericht.


Tijdens de behandeling zullen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. U ligt heerlijk in een comfortabele behandelstoel en wordt regelmatig geïnformeerd over de resterende duur van de behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd professional die er tevens tijdens de behandeling voor zorgt dat de bleekgel indien nodig wordt bijgewerkt.


Na de behandeling spuugt u de bleekgel uit en kijkt u samen met onze specialist naar het behaalde resultaat. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden mag u het eerste uur na de behandeling alleen water drinken. De eerste 24 uur na de behandeling kunt u geen producten nuttigen met veel kleur, denk aan; cola, koffie, spinazie etc.U kunt kiezen uit 3 soorten behandelingen:


  • 20 minuten behandeling (gemiddeld 4-8 tinten witter)
  • 35 minuten behandeling (gemiddeld 6-10 tinten witter
  • 50 minuten behandeling (gemiddeld  8-12 tinten witter)


 

Levensduur:

Het resultaat van de behandeling blijft afhankelijk van uw levensstijl enkele maanden tot enkele jaren zichtbaar. Om ervoor te zorgen dat u zo alng mogelijk van uw behaalde resultaat kunt genieten raden wij aan gebruik te maken van onze tandpasta.Aanvullende informatie:

De kans op gaatjes wordt niet vergroot met deze behandeling. Onze bleek gel bevat géén

schadelijke stoffen die het glazuur van uw tanden aantast. Uw tanden zullen in de toekomst ook niet sneller verkleuren.Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van onze specialisten om te bepalen of de door jou gekozen behandeling een oplossing kan zijn!

K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl