PlexR behandeling
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

PlexR behandeling (ooglidcorrectie) Assen

Home  Behandelingen  > PlexR

Wat is PlexR?

PlexR is een medische methode om op een effectieve en veilige manier medisch cosmetisch behandelingen uit te voeren. PlexR is een medische behandeling die alleen door onze cosmetisch arts bij ons instituut voor huidvebetering in Assen wordt uitgevoerd. PlexR kan gebruikt worden als effectief alternatief voor verschillende soorten chirurgische ingrepen zoals bijvoorbeeld:


  • Ooglidcorrecties
  • Verwijdering van overtollige huid
  • Liften van wenkbrauwen en mondhoeken
  • Verbeteren (verjongen) van hals en decolleté
  • Xanthelasma (ophoping van cholesterol)
  • KraaienpootjesHoe werk PlexR?Assen

PlexR werkt op basis van plasma (geïoniseerde gasmoleculen). Tijdens een PlexR behandeling wordt een serie aanrakingen met precisie puntsgewijs aangebracht op de probleemzone. Hierdoor trekken de huidvezels samen wat resulteert in een liftend effect van de huid. Dit geeft soortgelijk resultaat als een chirurgische ingreep. Door PlexR is onze cosmetisch arts in staat om bepaalde zones op het gezicht opnieuw te modelleren en te liften. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en kan voor diverse verouderings- en huidproblemen worden toegepast. Deze methode is volledig veilig en minder invasief dan chirurgische ingrepen.


PlexR is een betaalbare behandeling die op alle huidtypen kan worden toegepast. Omdat het resultaat zonder chirurgische ingreep wordt bereikt, heeft u na de behandeling profijt van minder zwelling, minimale gezondheidsrisico's, een korte hersteltijd en geen littekenvorming.Interesse?

Omdat deze behandeling wordt uitgevoerd door onze cosmetisch arts, werken wij enkel op afspraak. Hiervoor kunt u en intakegesprek aanvragen waarin hij de behandeling in Assen persoonlijk aan u uitlegt. Maak via onderstaande knop een afspraak voor een intakegesprek of behandeling.In de video hieronder, ziet u hoe de PlexR ooglidcorrectie behandeling wordt uitgevoerd:

K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl