Skin-roller
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

Gezichtsbehandeling - Skin-roller

Home  Behandelingen  >  Gezichtsbehandelingen  >  Skin-roller

Wat doet de Skin-roller precies?

De Skin-Roller is een cilinder met 192 minuscule kleine naaldjes. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in je diepere huidlagen waardoor werkstoffen dieper je huid in gesluisd kunnen worden.

 

Je huid is een levend orgaan. Skin-roller zet je huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in je huid verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Je merkt het verschil al binnen een week. Samen met het gebruik van ons Hyaluronzuur serum word je huid strakker, gladder en voller. Wij behandelen je huid op je gezicht en/of lichaam volgens een vast patroon met zachte regelmatige bewegingen.


 

Dubbele werking

De kleine prikkeltjes stimuleren de eigen natuurlijke aanmaak van collageen en elastine van je huid! Collageen en elastine zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels onstaan vaak door een tekort aan elastine en collageen.

De Skin-roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom zie je al na een week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De effectieve opname van werkstoffen uit crèmes en serums 100x groter dan bij normaal gebruik. De Skin Roller maakt je huid strakker, gladder en geeft je huid een prachtige matte teint. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen door je huid.

 


Je voelt het en je ziet het!

De behandeling is nagenoeg pijnloos.


Wanneer kies je voor een behandeling met de Skin-roller?


  • Als je je huid wilt verjongen. Skin roller behandelingen bevorderen de aanmaak van elastine en collagene vezels. Deze behandelingen gaan dieper en verder dan microdermabrasie behandelingen.
  • Voor een snel en effectief resultaat bij huidverslappingen en rimpels. Je huid wordt strakker, gladder en voller.
  • Bij striae en littekens. Harde littekens worden weer zacht. Kleurafwijkingen zullen verminderen of zelfs verdwijnen.
  • Bij cellulitis, de naaldjes activeren de verbranding in de vetcellen. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.


Verzorging thuis:

Bescherm je huid na de Skin-roller behandelingen met tenminste SPF 30 met UVA+UVB bescherming.

Je huid is door de behandeling gevoeliger voor invloeden van buitenaf.

Wij bevelen je aan om tot ongeveer 7 dagen na de behandeling niet te heet te douchen, niet zonnebaden of onder de zonnebank. Niet zwemmen of naar de Sauna.


 

Kuur informatie:

Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 3 tot 6 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die je voor ogen hebt. De basiskuur wordt meestal binnen 3 tot 6 weken afgerond. Daarna kan je het normale onderhoudsritme van Skinroller behandelingen oppakken van 1 x in 4 tot 6 weken.


 

Voor een nog intensievere behandeling met extra resultaat kunnen we ná de skinroller nog een extra RF behandeling toepassen!

 


Radio frequente stroom, (RF) passen we toe om de collageen aanmaak van de huid te stimuleren zodat de huid weer strakker wordt.

Bij de radiofrequente-techniek is het de hoogfrequente energie die op een gecontroleerde, veilige wijze in je huid wordt afgegeven en daar zorgt voor een gelijkmatige en exact op het volume van het weefsel afgestemde warmte.


Door deze vorm van verwarming van de diepere huidlagen trekt het colageen (dit is een bouwsteen van de huidstructuur) samen.

Dit effect zorgt ervoor dat je huid en je contouren snel veel strakker worden.


Een bijkomend voordeel is dat er door een RF behandeling na verloop van tijd nieuw, gezond collageen wordt gevormd! Door dit vernieuwde collageen verstrakt de huidweefsel nog meer! De huid wordt gladder, strakker, jonger en mooier. Contouren versterken. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een verslapte kaaklijn. Verslappingen worden minder of verdwijnen helemaal én in het gelaat zullen rimpels vervagen! Omdat de huid na de behandeling goed toegankelijk is voor gezonde werkstoffen, wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling aangeraden. Uiteraard word je door onze specialistes hierover geïnformeerd!


Bel of mail voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek, onze contactgegevens vindt u hieronder.

K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl