Seizoensbehandeling
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

Warme winterbehandeling

Home  Behandelingen  >  Gezichtsbehandelingen  > Warme winterbehandeling

Of u nu een oude of juist jonge huid heeft, een droge of juist vette, een onrustige of gevoelige, of een normale huid. Alle huidtypen hebben huidverzorging nodig! In de koude maanden van het jaar   heeft uw huid  zelf extra  (hydraterende) verzorging nodig. Onze winterbehandelingen bieden u deze verzorging op een heerlijk warme en ontspannende wijze.


Dit jaar bieden wij twee verschillende winterbehandelingen aan. Een behandeling met chocolade als werkzaam product en een behandeling op basis van vitamine C / citrus serums. Beide behandelingen zijn uiteraard gericht op de verbetering en verzorging van uw huid.


Chocolade winterbehandeling

Een gezichtsbehandeling met chocolade heeft vele voordelen. De   cacao boter uit chocolade heeft een  verzorgende  en verzachtende werking op de huid. Dit resulteert in een stralende, gezonde en zachte huid.   Cacao versterkt daarnaast het beschermingsmechanisme van de huid tegen  invloeden van buitenaf en stimuleert uw celverniewing voor een nieuwe en zuivere huid. De geur van chocolade heeft een bewezen positief effect op uw gemoedstoestand en geeft een gelukkig gevoel.


Met warme doeken, stoom, etherische oliën en massage zorgen wij ervoor dat u deze behandeling als ultieme ontspanning zult ervaren. Deze behandeling bestaat uit een intakegesprek, huidanalyse, (diepte) reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, het chocolade masker  en een afsluitende dag- of nachtverzorging.Citrus winterbehandeling (vitamine C)

Vitamine C is een zeer krachtige antioxidant  die effectief kan worden gebruikt bij huidverzorging en huidverbetering. Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen. Deze radicalen kunnen onder ander de oorzaak zijn van huidveroudering.  Vitamine C zorgt daarnaast voor een goede vochtbalans van de huid en  stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid  van de huid. Daarnaast worden littekens en pigmentverschillen door vitamine C vermindert.


Met warme doeken, stoom, etherische oliën en massage zorgen wij ervoor dat u deze behandeling als ultieme ontspanning zult ervaren. Deze behandeling bestaat uit een intakegesprek, huidanalyse, (diepte) reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, verschillende serums met onder andere vitamine C en een afsluitende dag- of nachtverzorging.

K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl