Chemische peeling
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

Chemische peelingen

Home  Behandelingen  >  Gezichtsbehandelingen  >  Chemische peelingen

Chemische peelingen zijn één van de meest populaire (niet-invasieve) cosmetische ingrepen om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren. Het is een procedure gebaseerd op de toepassing van een chemische of enzymatische exfoliant om een gecontroleerde vernietiging van de opperhuid of lederhuid te bereiken. Hierdoor vind het verwijderen/verminderen van pigment vlekjes, onzuiverheden en een verbeterde huidstructuur plaats. Als onderdeel van het genezingsproces, wordt de celgroei verhoogd. Het produceert een nieuwe, gezondere huidlaag waardoor het gezicht een betere en gezondere uitstraling krijgt.


Chemische peelingen kunnen op het gezicht, decolleté, rug of handen gebruikt worden. De peelingen zijn voor een aantal huidproblemen geschikt zoals onder andere; fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken (ook voor een zwangerschapsmasker), acne, littekens, een ruwe/doffe huid of een grove huidstructuur.


Een chemische peeling is een gecontroleerde behandeling waarbij een specifieke peeling wordt gebruikt die geschikt is voor uw huidprobleem. Medik8 biedt een breed assortiment aan veilige en bewezen effectieve chemische peelingen. Onze specialist is door Medik8 opgeleid voor het uitvoeren van chemische peelingen. Hierdoor bent u zeker van een veilige maar ook intensieve behandeling. Level 1 Peels:

De level 1 peelingen van Medik8 dringen door de epidermis (opperhuid) tot aan de dermis (lederhuid). Hier vinden vaak de wat oppervlakkigere huid problemen plaats zoals (lichte) acne, pigment vlekjes en fijne lijntjes. De peeling maakt de ‘zieke’ cellen kapot en zorgt ervoor dat de nieuwe ‘gezonde’ huid versneld naar boven komt. Hierdoor kan (lichte) vervelling ontstaan en worden de huidstructuur en de huidproblemen verbeterd.


Level 1 peeligen bestaan uit AHA, BHA en PHA zuren. Per peeling is de samenstelling en het soort zuren anders.Age Peel:

De Age Peel bestaat uit een effectieve zuren combinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ook verminderd de peeling imperfecties door de huid glad te maken en te vernieuwen.


De Age Peel bevat onder andere AHA L’amandelzuur en BHA melkzuur. Deze zuren werken sterk hydraterend en bevatten zeer sterke antioxidanten.Eye Peel:

Deze peeling is een ultra zachte maar zeer effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde cel vernieuwing en regeneratie.


Ook de Eye Peel bevat onder andere AHA L’amandelzuur en BHA melkzuur. Deze zuren werken sterk hydraterend en bevatten zeer sterke antioxidanten.


 

White Peel:

De meest effectieve manier om een helderdere en egale huid, vrij van donkere vlekken en hyperpigmentatie te krijgen, is door de huidcellen die rijk zijn aan melanine kapot te maken en de verduistering van nieuwe huidcellen te voorkomen.


De White Peel bevat onder andere fytine zuur wat ervoor zorgt dat de aanmaak van melanine in de huid geremd wordt.Beta Peel:

De Beta Peel brengt snel acne onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens. De Beta Peel pakt verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen aan. Deze peeling bevat onder andere BHA salicylzuur wat helpt bij het oplossen van talg in de poriën die ervoor zorgen dat mee-eters, vergrote poriën en acne uitbraken kunnen ontstaan. Het helpt ook de olieproductie te verminderen.


Azelaine zuur werkt heel sterk tegen de propioni bacterie. Dit is de bacterie die verantwoordelijk is voor acne.Level 2 Peel:

De level 2 peeling van Medik8 dringen door de epidermis (opperhuid) tot ver in de dermis (lederhuid). Hier vinden vaak de wat ergere huid problemen plaats zoals (zware) acne, diepere pigment vlekjes en grovere rimpels.


De peeling maakt de ‘zieke’ cellen kapot en zorgt ervoor dat de nieuwe ‘gezonde’ huid versneld naar boven komt. Hierdoor zal vervelling ontstaan en worden de huidstructuur en de huidproblemen verbeterd. Level 2 peelig bestaan uit resorcinol zuur.Jessener Peel:

De Jessener Peel wordt gebruikt om de gehele epidermis te verwijderen. Het is een zwaardere peeling voor als de Level 1 Peels niet diep genoeg kunnen komen voor jou huidprobleem. Het is een alles in één peeling. Hij pakt dus alle huidproblemen in aan. De Jessener Peel is niet voor iedere huidtype geschikt. Deze peeling bevat onder andere resorcinol. Dit heeft een zeer sterke stimulerende werking op de productie van collageen.Wilt u meer informatie over deze behandeling of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend consult met onze specialist? Klik hieronder op meer informatie of maak een afspraak voor een consult of behandeling.


K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl