IPL Huidverjongen
Instituut voor IPL en Huidverbetering in Assen
Kalista - Schoonheidssalon Assen

IPL Huidverjongen

Home  Behandelingen  > IPL Huidverjongen

Huid verjongen is één van de nieuwste ontwikkelingen op IPL-gebied. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Je huid zal aanzienlijk beter functioneren en er jeugdiger en vitaler uitzien.


Door de verbeterde huidfunctie wordt huidveroudering op een optimale manier teruggedrongen. Door het ouder worden en door erfelijke aanleg vermindert het collageen in de huid. Ook invloeden van buitenaf, zoals de zon, luchtvervuiling, ongezond eten, niet voldoende water drinken en roken versnellen dit proces. Bij de behandeling van rimpels doet IPL in de bovenste huidlagen haar werk.


Tijdens de behandeling brengen wij eerst een verkoelende gel op je huid aan. Wij gebruiken andere soorten licht-filters voor IPL huidverbetering dan voor IPL ontharen, Er zijn dus verschillende filters voor het behandelen van huidverjonging, (hyper)pigmentatie, acne, spider naevi, rode adertjes enzovoort. Hierna beginnen we met de IPL behandeling.


Het gefilterde licht geeft een prikkeling aan de huid zodat de huidcellen gestimuleerd worden zichzelf te herstellen en te verbeteren. De huid zal vervolgens zelf nieuw collageen aanmaken waardoor de conditie van het bindweefsel verbetert en het gezicht weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt.


Voor nóg betere resultaten is het mogelijk de IPL huidverjonging behandelingen af te wisselen met bijvoorbeeld onze microdermabrasie en/of Skin-roller + RF + Hyaluronzuur behandelingen.


Wanneer kies je voor een behandeling voor huidverjonging d.m.v. IPL?


  • Bij rimpeltjes en lijntjes.
  • Bij huidverslappingen.
  • Voor een gezonde, jonger uitziende huid.


Verzorging thuis:

Bescherm je huid na de IPL behandelingen met een crème van ten minste SPF 30 met UVA+UVB bescherming en vermijd overmatig zon gebruik!


Wij raden je aan om na alle IPL behandelingen onze huidverzorgings-producten te gebruiken. Wij kennen namelijk de exacte werking van onze eigen cosmetica lijnen. Uiteraard word je hier door onze specialistes uitgebreid over geïnformeerd!

K L A N T E N S E R V I C EContact


Openingstijden
   


Kalista Assen

Vaart zuid zijde 19B


0592-767014

info@kalista-assen.nl